Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Λουκέτο σε πάνω από 80 εφορίες ~ Δείτε ποιες κλείνουν

Πλήρως κατατοπιστικό για τις αλλαγές που πρόκειται να έρθουν τον Σεπτέμβριο είναι το έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών το οποίο εκδόθηκε τον Ιούλιο και φέρει την επισήμανση «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ».
Σύμφωνα με αυτό, από 1η Σεπτεμβρίου 2012 πρόκειται να ανασταλεί η λειτουργία των εξής Δ.Ο.Υ:

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Ξέρεις κάτι; Ἡ «Ἑλλάδα πεθαίνει»… καὶ καλὰ κάνει!!

Μπορεί να σε βασανίζουν αναπάντητα ερωτήματα για καιρό..
Μπορεί να νομίζεις πως,γι’αυτά τα ερωτήματα,απαντήσεις δεν θα πάρεις ποτέ!
Κι όμως έρχεται μια στιγμή, που θα δεις μια εικόνα απλή…  και αυτή η απλή εικόνα, θα σου λύσει όλες σου τις απορίες!Ετσι κι εγώ..

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

sos....Οι σαγιονάρες δεν ενδείκνυνται για όλες τις ώρες


Σαγιονάρες
Μπορεί οι σαγιονάρες να είναι ωραίες και πρακτικές για την παραλία ή για τις πισίνες, αλλά όταν πρόκειται για μεγάλους περιπάτους, οι ειδικοί προτρέπουν να φοράτε κανονικά παπούτσια.

Οι σαγιονάρες δεν προσφέρουν στήριξη στην καμάρα, προστασία στη φτέρνα ή απορρόφηση της έντασης, σύμφωνα με την Αμερικανική Ένωση Ποδιάτρων.

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Αρχίζουν οι εκπτώσεις - Τι να προσέξετε


Ξεκινούν σήμερα 16 Ιουλίου 2012 οι θερινές εκπτώσεις και λήγουν την 31η Αυγούστου 2012 σύμφωνα με το άρθρο 13, παρ. 3 του Ν. 3557/2007 που έχει καθορίσει τις ημερομηνίες των εκπτώσεων σε σταθερή βάση.Οι εκπτώσεις είναι μια καλή ευκαιρία για τους καταναλωτές να επωφεληθούν από τις καλές τιμές των προϊόντων καθώς οι εκπτώσεις από τη πρώτη μέρα θα φτάνουν μέχρι και το 70%.Σε κάθε περίπτωση, η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας συνιστά στους καταναλωτές να προσέξουν τα εξής:

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

«Πόθεν έσχες» από το 2013 για όλους!



Επέκταση του «πόθεν έσχες» σε όλους, κάτι που σημαίνει ηλεκτρονικό φακέλωμα των εσόδων και του συνόλου των δαπανών που δηλώνουν κάθε χρόνο εκατομμύρια φορολογούμενοι, προβλέπει το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την... καθιέρωση ηλεκτρονικού «περιουσιολογίου» από το 2013, ώστε να καταγραφεί με κάθε λεπτομέρεια η κινητή και ακίνητη περιουσία των Ελλήνων.

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Απώλεια αυτοπεποίθησης. Και όμως υπάρχει μέθοδος τόνωσης.

Δεν είναι αναληθές ότι η αυτοπεποίθηση του κόσμου έχει πληγεί. Όλοι είναι ικανοί για τα πάντα, αλλά πολλοί πιστεύουν ότι δεν μπορούν. Λάθος... Όλοι έχουν ικανότητες και όλοι μπορούν.Τι μπορεί να βοηθήσει το κόσμο στο να τονώσει την αυτοπεποίθησή του? Τι μπορεί να βοηθήσει όσους θέλουν να πετύχουν?Η παρακάτω ανάλυση ελπίζουμε να σας δώσει χρήσιμες συμβουλές.Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για την επιτυχία σας στην αύξηση της αυτοπεποίθησης σας είναι να θέσετε έναν στόχο, τον οποίο θέλετε (και όχι “πρέπει”) να επιτύχετε. Και αυτό γιατί, ένα από τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων με χαμηλή αυτοεκτίμηση είναι να παραιτούνται από τη διαδικασία να θέτουν στόχους, καθώς πιστεύουν πως δεν είναι ικανοί να τους επιτύχουν.

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Κοινωνικά επιδόματα μόνο με εισοδηματικά κριτήρια



Μια σειρά σημαντικών παροχών που δίνουν «ανάσα» σε χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι έχουν βρεθεί -πολλοί ξαφνικά και βίαια- στο περιθώριο της κοινωνικής ζωής, περιλαμβάνονται στη μακριά λίστα των επιδομάτων που έχουν μπει στο στόχαστρο της Τρόικας των δανειστών.

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Παίζουν με τους... διακόπτες και τα νεύρα των πολιτών – Ο Φωτόπουλος απειλεί με μπλακ άουτ εν μέσω καύσωνα και λέει «τσάμπα μάγκα» τον πρωθυπουργό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε το:- «Πόλεμος» για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ

- Απειλεί πως θα αφήσει τη χώρα στο σκοτάδι η ΓΕΝΟΠ αν πουληθεί η επιχείρηση
- «Η απεργία είναι συνταγματικό μας δικαίωμα – Δε θα φταίμε για ό,τι συμβεί» δηλώνει ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ
- Καλεί τον πρωθυπουργό να αποδείξει ότι αν η ΔΕΗ αποκρατικοποιηθεί, οι πολίτες θα πληρώνουν φθηνότερο ρεύμα

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους συνδικαλιστές τς ΔΕΗ με αφορμή τις ιδιωτικοποιήσεις που ζητά επιτακτικά η τρόικα και τα σχέδια πώλησης της επιχείρησης.