By |
- Κόκκινο κρέας και πουλερικά με υδατάνθρακες ταχείας απορρόφησης, όπως πατάτες, ρύζι, ζυμαρικά, καλαμπόκι, παντζάρια
- Ψάρια και θαλασσινά με ζωικές πρωτεΐνες
- Αυγά με ζωικές πρωτεΐνες
- Γάλα και γιαούρτι με τροφές που περιέχουν φυτικές ίνες, λόγω δέσμευσης ασβεστίου και μαγνησίου
- Όσπρια με τροφές που περιέχουν φυτικές ίνες, λόγω δέσμευσης σιδήρου
- Γάλα, τυρί και γιαούρτι με ωμά, βραστά ή στον ατμό λαχανικά
- Αλκοολούχα ποτά με ξηρούς καρπούς
- Σοκολάτα ή γλυκά επιδόρπια μετά από γεύμα με πολλούς υδατάνθρακες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου