Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013

Έλληνα,πήρες χαμπάρι τι σε περιμένει;

ΕΛΛΗΝΑ,αν δεν ξεσηκωθείς έγκαιρα από τον καναπέ σου και να βγείς στους δρόμους επ αόριστον,σε λίγο καιρό θα πληρώνεις φόρο και για τις αναπνοές που παίρνεις.
Σε λίγο καιρό...

δεν θα βρίσκεις ούτε παγκάκι να καθήσεις,σε λίγο καιρό, οι μισθοφόροι που ετοιμάζει το κράτος να φέρει στην χώρα μας,δεν θα σου επιτρέπουν ούτε έξω από την βουλή να περάσεις.
Θα δουλεύεις επτά(7) ημέρες την εβδομάδα,9-10 ώρες ημερησίως,για όσους φυσικά βρίσκουν δουλεια,και δεν θα έχεις το δικαίωμα,όχι να απαιτήσεις από τα αφεντικά σου αυτά που δικαιούσαι,αλλά ούτε και να τους κοιτάξεις στα μάτια θα τολμάς. Θα πεθαίνεις αβοήθητος,διότι θα έχουν κάνει την "Υγεία" προνόμιο μόνο των εχόντων,αφού εσύ δεν θάχεις χρήματα να πληρώσεις γιατρό,και θα σου κρατούν και κάθε μήνα από τον μισθό σου,για 'Υγειονομική Περίθαλψη" την οποία φυσικά μόνο στα όνειρα θα την βλέπεις.
Θα δουλεύεις για 400¤ καθαρά,και δεν θα έχεις δικαίωμα άυξησης,για τουλάχιστον δέκα πέντε χρόνια.Τα καύσιμα όμως θα ακριβαίνουν,η ΔΕΗ θα ακριβαίνει τα τρόφιμα θα ακριβαίνουν,και το νερό θα το πεις νεράκι.Θα είναι πιο ακριβό από την βενζίνη.
Δεν θέλω να σε τρομάξω πατριώτη,αλλά αυτή είναι η αλήθεια.Κι αυτά που γράφω είναι μόνο ένα δείγμα,του τί πρόκειται να γίνει στην χώρα μας. ΜΗ τσιμπάς στα ύπουλα και γεμάτα "δηλητήριο" λόγια της εξουσίας,για καράβια που σώθηκαν,για την πατρίδα μας που επιτέλους γλύτωσε απ το κακό,για τους ρυθμούς ανάπτυξης,κλπ κλπ.Το μόνο νούμερο που αξίζει να παρακολουθείς είναι ο μισθός σου και η σύνταξη που θα πέφτουν,και τα ποσοστά της ανεργίας που θα ανεβαίνουν.ΜΟΝΟ αυτά τα νούμερα δείχνουν αν θα θα μπορεί κανείς να πει ότι το..."καράβι σώθηκε".
Οσο αυτά τα νούμερα ακολουθούν την πορεία που έχουν εδώ και δύο τρία χρόνια,τότε ένα είναι σίγουρο.Το.."καράβι" οδεύει ακυβέρνητο(ή μάλλον Γερμανοκυβέρνητο),προς το παγόβουνο.Στο δικό σου χέρι Ελληνικέ λαέ είναι να κουμαντάρεις το καράβι,και να στρίψεις το τιμόνι του, πριν τσακιστούμε.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου