Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018

Γιατί κάποιες «προσωπικότητες» επιλέγουν το... «αρχαίο» τηλέφωνο Nokia 6310;

Προσωπικότητες παγκόσμιας εμβέλειας, από την πολιτική και τον επιχειρηματικό κόσμο, εξακολουθούν να παραμένουν προσκολλημένοι σε «αρχαία» κινητά τηλέφωνα, τα οποία έχουμε ξεχάσει από χρόνια ότι υπάρχουν.Από τα ξεχασμένα κινητά τηλέφωνα ένα είναι αυτό που ξεχωρίζει: το Nokia 6310. (σ.σ. σε πλατφόρμες και μικρά μαγαζιά προς 40 ευρώ…).

Το μοντέλο αυτό, παρόλο που έχει σταματήσει να πωλείται εδώ και έξι χρόνια, είναι σύμφωνα με τους Financial Times το αγαπημένο κινητό πολλών όπως: ο Μάρτιν Σουλτς πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο μεγιστάνας Φίλιπ Γκριν και ο διευθύνων σύμβουλος της μεγαλύτερης εταιρείας ενδυμάτων στην Βρετανία Τζούλιαν Ντάνκερτον.
Γιατί όμως οι παγκόσμιοι ηγέτες χρησιμοποιούν αυτή την απαρχαιωμένη τεχνολογία την στιγμή που γύρω τους όλοι έχουν smartphone;
«Ο κυριότερος λόγος είναι ότι τα συγκεκριμένα κινητά φτιάχτηκαν για να αντέχουν. Έχουνε μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, δεν χακάρονται, δεν έχουν emails – δεν βομβαρδιζόμαστε με emails κάθε λεπτό – και έτσι μπορώ να είμαι καλύτερα συγκεντρωμένος» λέει ο Τζούλιαν Ντάνκερτον. (FT.com)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου