Υψηλά Αλκαλική | Μέτρια Αλκαλική | Ήπια Αλκαλική | Ουδέτερη/ Ήπια Όξινη | Μέτρια Όξινη | Υψηλά Όξινη | |||||
Αλκαλικό νερό pH 9.5 Αλάτι Ιμαλαΐων Χόρτα Αγγούρι Λαχανίδα Φύκια Σπανάκι Μαϊντανός Μπρόκολο Βλαστάρια (σόγια, φύτρα κλπ) Φρούτα της θάλασσας (φύκια) Χυμός πράσινων λαχανικών Όλα τα βλαστάρια Φασόλια/ Βλαστάρια | Αβοκάντο Παντζάρι Κόκκινη Πιπεριά Λάχανο Σέλινο Λαχανίδες Αντίδι Σκόρδο Τζίντζερ Φασολάκια Μαρούλι Κράμβη Μπάμιες Κρεμμύδια Ραπανάκι Κόκκινο κρεμμύδι Ρόκα Ντομάτα Λεμόνι Λάιμ Φασόλια Σόγια Λευκά Φασόλια Σπόροι Chia Κινόα | Αγκινάρες Σπαράγγια Λαχανάκια Βρυξελλών Κουνουπίδι Καρότο Πρασουλίδα Κολοκυθάκι Πράσο Μικρές Πατάτες Μπιζέλια Ραβέντι Γουλί Νεροκάρδαμο Σταφύλια Καρύδα Φαγόπυρος Κινόα Σίτος Σπέλτα Φακές Τοφού Άλλα Φασόλια & Όσπρια Κατσικίσιο γάλα & Αμυγδαλόγαλα Τα περισσότερα βότανα & μπαχαρικά Λάδι αβοκάντο Λάδι καρύδας Λινέλαιο | Μαύρα Φασόλια Ρεβίθια Κόκκινα Φασόλια Σειτάν Πεπόνι Σταφίδες Φρέσκοι χουρμάδες Νεκταρίνια Δαμάσκηνα Κεράσι το γλυκύκαρπο Καρπούζι Αμάρανθος Κεχρί Βρώμη Σίτος Σπέλτα Σόγια Πρωτεΐνη από Ρύζι/Σόγια/Κάνναβη Ψάρια Γλυκού Νερού Γάλα από ρύζι & Σόγια Καρύδια Βραζιλίας Καρύδια πέκαν Φουντούκι Ηλιέλαιο Σταφυλοκουκουτσέλαιο | Φρέσκος φυσικός χυμός Κέτσαπ Μαγιονέζα Βούτυρο Μήλο Βερίκοκο Μπανάνα Βατόμουρο Μύρτιλλα Φίγγι Σταφύλια Μάνγκο Μαγγούστες Πορτοκάλι Ροδάκινο Παπάγια Ανανάς Φράουλα Καστανό Ρύζι Βρώμη Ψωμί σίκαλης Σιτάρι Ψωμί ολικής Άγριο Ρύζι Ζυμαρικά ολικής Ψάρια ωκεανού | Αλκοόλ, Καφές & Μαύρο Τσάι Χυμός φρούτων (με γλυκαντικά) Κακάο Μέλι Μαρμελάδα Ζελέ Μουστάρδα Μίσο Σιρόπι ρυζιού Σάλτσα σόγιας Ξύδι Μαγιά Αποξηραμένα φρούτα Μοσχάρι Κοτόπουλο Αυγά Ψάρια ιχθυοκαλλιέργειας Χοιρινό Όστρακα Τυρί Γαλακτοκομικά Τεχνητά γλυκαντικά Σιρόπια Μανιτάρια |
Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016
.Συνοπτικός Οδηγός Όξινων και Αλκαλικών Τροφών
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου