Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Mας είπαν ψέμματα για την "16η Νοεμβρίου" > Ας τους κάνουμε να την θυμούνται για πάντα!

Μόνο ένας δουλοπρεπής ατιμασμένος και άτιμος λαός, θα κατάπινε τις προσβολές που έχει καταπιεί ο Έλληνας 2012. Το επιχείρημα «τι να κάνει ο κοσμάκης» που κυκλοφορεί στους καφενέδες, αποτυπώνει ακριβώς την θέση του καθενός μας στο κόσμο. Είμαστε «κοσμάκης» και ως "κοσμάκης" μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, για να γίνουν και κείνα με τη σειρά τους «κοσμάκης», ένα ατέλειωτο γαιτανάκι «κοσμάκης», από παππού στον εγγονό- δεν ξέρω πόσες πιο ατιμωτικές λέξεις από το «κοσμάκης» έχουν απομείνει αναξιοποίητες στο ελληνικό λεξικό.
Ε, λοιπόν ο «κοσμάκης» είναι άξιος της τύχης του, κουκιά τρώω, κουκιά μαρτυράω. Ο ξετσίπωτος «κοσμάκης» που γίνεται άντρας όταν πηγαίνει για κυνήγι και στη συνέχεια ανεβάζει φωτογραφίες με τα ανυπεράσπιστα θηράματά του στο φέισμπουκ για να εντυπωσιάσει τη Σούλα τη κομμώτρια, γίνεται την επόμενη κοτούλα: Κάθεται στην ουρά για να πληρώσει τους φόρους, τα χαράτσια, τις έκτακτες εισφορές, ότι έκτακτο καυλώνει τους αχυρανθρώπους της εξουσίας, οι οποίοι κάθε ώρα που περνάει ανακαλύπτουν ένα νέο αφροδισιακό μέτρο για τους ίδιους που απογειώνει την κτηνωδία τους καθώς ισοπεδώνει κάθε έννοια ανθρώπινης αξίας. Και το πιο απάνθρωπο, το πιο κτηνώδες, το πιο ταπεινωτικό, που γίνεται από τους σαδιστές της εξουσίας σε βάρος του «κοσμάκη» είναι η ασυλία που προσφέρουν στους διεφθαρμένους ομοτράπεζούς τους.
Σ΄αυτούς που λεηλάτησαν τα δις διογκώνοντας το χρέος και οι οποίοι συνεχίζουν ελεύθεροι το ίδιο βιολί έχοντας τοποθετήσει τα κλοπιμαία σε εξωτικούς παραδείσους. 
....ΈΧΕΙ ΚΙ ΆΛΛΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ ΕΔΩ........>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου