Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

7 μυστικά της μπύρας που σίγουρα δεν γνωρίζετε...

Αναρτήθηκε από Clopy Paste 11 Ιουλίου 2017




Ποιός θα φανταζόταν πως η μπύρα θα έβρισκε τόσες εφαρμογές στην καθημερινότητά πέραν της προφανής. Ο ζύθος, όπως είναι η ελληνική ονομασία της προέρχεται από τους Σουμέριους, ωστόσο είναι πιθανό η μπύρα να ήταν γνωστή και σε προγενέστερους λαούς της Μεσοποταμίας. Η μπύρα που έχει ως κύρια συστατικά της το νερό, το κριθάρι, τη ζύμη (μαγιά) και τον λυκίσκο, αν χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να κάνει την καθημερινότητά μας εξαιρετικά εύκολη.

1. Μην την πιείτε… λουστείτε έλεγε πολύ σοφά η πρωταγωνίστρια της διαφήμισης και σίγουρα κάτι θα ήξερε! Η μπύρα, αλλά και η μαγιά που περιέχει μπορεί να θρέψει σε βάθος την τρίχα των μαλλιών σας και να δώσει απαλότητα και λάμψη. Σημαντικό επίσης είναι πως αναδομεί κατεστραμμένους θύλακες της τρίχας και αποτελεί ένα εναλλακτικό τρόπο θεραπείας των μαλλιών σας. Η διαδικασία απλή, αδειάστε σε ένα δοχείο αρκετή ποσότητα μπύρας του εμπορίου, αφήστε την να ξεθυμάνει και εφαρμόστε με ελαφρύ μασάζ στα μαλλιά σας, αφού τα λούσετε.

2. Κάντε τα έπιπλά σας να αστράφτουν. Μην αγχώνεστε αν έχετε μερικές μπύρες που έχουν ξεθυμάνει από το βράδυ του Σαββάτου, εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τη λύση. Μπορείτε να βρέξετε ένα νωπό πανάκι από τις μπύρες που έχουν περισσέψει και έχει εξατμιστεί η κύρια ποσότητα αλκοόλ. Εφαρμόστε το εμποτισμένο πανί μπύρας στα έπιπλα και αυτό ήταν. Μόλις τα έπιπλα στεγνώσουν θα έχουν ζωντανέψει και το χρώμα τους θα είναι ακόμα πιο έντονο.

3. Ο διαβολάκος του λεκέ. Ναι, καλά διαβάζετε, η μπύρα τα βάζει και με τους λεκέδες. Συγκεκριμένα στέκεται στο ύψος των περιστάσεων ιδιαίτερα αν έχετε λεκέδες στα καινούργια και ανοιχτόχρωμα χαλιά σας ή σε υφάσματα. Σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς των χαλιών αγαπημένοι τους λεκέδες είναι το τσάι και ο καφές. Η διαδικασία απλή, ρίχνετε την μπύρα στον λεκέ και τρίβετε μέχρι να εξαφανιστεί, αν ο λεκές επιμένει, επιμείνετε και εσείς. Στο τέλος θα βγείτε νικητές!

4. Διώξτε τη σκουριά με μπύρα. Αν έχετε βαρεθεί να βλέπετε σκουριασμένα κάγκελα και σκουριασμένες βίδες που μάταια προσπαθείτε να ξεβιδώσετε δεν έχετε παρά να προμηθευτείτε μερικές ακόμα μπύρες. Οι φίλοι σας μπορούν να είναι πιο εγκρατείς στην κατανάλωση και να δείξουν κατανόηση. Εσείς δεν έχετε παρά να ραντίσετε τη σκουριασμένη επιφάνεια, για παράδειγμα τη σκουριασμένη βίδα που δεν ξεβιδώνει και απλά να περιμένετε. Μετά από 30 δευτερόλεπτα θα μπορέσετε να βγάλετε τη βίδα καθώς έχει την ιδιότητα να «σπάει» τη σκουριά.

5. Τα ποντίκια αγαπούν την μπύρα. Δεν είναι θέμα αλκοολισμού, απλά τα τρωκτικά αυτά εκτός από το τυρί λατρεύουν και την μπύρα. Εσείς δεν έχετε παρά να τα παγιδέψετε και να απαλλαγείτε μια και καλή από αυτά. Τοποθετείστε λίγη μπύρα σ' ένα δοχείο εύκολα προσβάσιμο σε αυτά και απλά περιμένετε να πέσουν στην παγίδα σας.

6. Παραδοθείτε στην αγκαλιά του Μορφέα με μπύρα. Αν είστε από τα άτομα που πάσχετε από αϋπνίες δεν έχετε παρά να αγαπήσετε την μπύρα. Δε σας προτείνουμε να την πιείτε, απλά να τη χρησιμοποιήσετε για να πλύνετε τις μαξιλαροθήκες σας. Το άρωμα του λυκίσκου, το κύριο συστατικό της μπύρας, αναμεμιγμένο με νερό θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τυχόν χάπια που βοηθούν στον ύπνο.

7. Πείτε αντίο στα έντομα. Αν έχετε απαυδήσει με τα ζωύφια δεν έχετε παρά να ραντίσετε με λίγη μπύρα την πηγή του κακού και συγκεκριμένα τη φωλιά τους. Μόλις μυριστούν την μπύρα θα τρέξουν, αποτέλεσμα να παγιδευτούν και να απαλλαγείτε μια για πάντα.

Πηγή: spirossoulis.com - ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Διαβάστε περισσότερα: http://clopyandpaste.blogspot.gr/2017/07/7.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+blogspot/ClopYPastE+(CLOPYPASTE)#ixzz4mWE7RTR8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου