Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Αυτά τα δυο λάθη καταστρέφουν τη μπαταρία του κινητού σου!



H μπαταρία του κινητού μας επηρεάζει την καθημερινότητά μας! Τα κάνουμε σχεδόν όλοι αυτά τα δύο λάθη καθημερινά με τη φόρτιση του κινητού τηλεφώνου μας. Ηρθε η ώρα να τα σταματήσουμε, για να… σώσουμε τη μπαταρία!
Δύο είναι τα βασικά λάθη που κάνει κάθε χρήστης κινητού τηλεφώνου όταν θέλει να το φορτίσει: Πρώτο και πιο σημαντικό, το γεγονός ότι επιλέγει τις περισσότερες φορές να το φορτίσει κατά τη διάρκεια της νύχτας που κοιμάται. Τι πρόβλημα προκαλεί αυτό; Το γεγονός ότι μετά την πλήρη φόρτιση κι εφόσον το κινητό παραμένει σε διαδικασία φόρτισης, εξακολουθεί να δέχεται ισχύ από το φορτιστή, με αποτέλεσμα να προκαλεί φθορά στη μπαταρία.
Το δεύτερο λάθος, δεν είναι άλλο απ’ το ότι οι περισσότεροι κάτοχοι κινητών επιλέγουν να αφήσουν την μπαταρία τους να φτάσει κοντά στο μηδέν, για να το συνδέσουν με φορτιστή. Ερευνες ειδικών αποδεικνύουν πως και δεν πρέπει να αφήνουμε τη μπαταρία να φτάνει στο μηδέν, αλλά ούτε και να τη φορτίζουμε στο 100%.Αν, λοιπόν, δεν θέλετε να «σκοτώσετε» τη μπαταρία του κινητού τηλεφώνου σας, πριν την ώρα της, φροντίστε να αποφεύγετε τα παραπάνω λάθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου